De decoratieve krijtverf die Annie Sloan ruim 20 jaar geleden heeft ontwikkeld, is inmiddels wereldwijd bekend. Een unieke verf die zowel door enthousiaste doe-het-zelvers als ook door professionele interieurontwerpers kan worden toegepast.

Als je met verf van Annie Sloan werkt moet deze na het schilderen altijd behandeld worden met Annie Sloan wax. Dit is een finish om ervoor te zorgen dat er geen beschadigingen komen.

De wax kunt u aanbrengen nadat u de 2e laag ongeveer twaalf uur heeft laten drogen. De Soft wax trekt in de verf (wel dun aanbrengen) en maakt de top laag van de verf hard en sluit deze af. De wax is verkrijgbaar in 120ml en 500ml en het is verstandig om de wax tegelijk met de verf mee te bestellen.

Als het echt intensief gebruikt wordt, zoals bij vloeren, trappen en keukens, dan gebruikt u Annie Sloan Lacquer. Dat is specifiek ontwikkeld voor zeer intensief gebruikte oppervlakken.

geWOON el heeft bijna alle verf, wax, kwasten e.d. op voorraad. Door rechtstreeks contact met Annie Sloan kunnen we altijd snel leveren.