Winkel

Contact
geWOON el biedt een breed assortiment aan meubelen en woonaccessoires, raamdecoratie, verf en natuurlijk interieuradvies. U vindt bij ons kussens, vazen, zijdebloemen, verlichting, Annie Sloan en Painting The Past verf en nog veel meer. Bij ons heeft u een ruime keuze in accessoires voor het sfeervol maken, of houden van uw woning. U kunt  bij ons terecht voor interieur en stylingadvies, maar ook alles op het gebied van pvc vloeren en raamdecoratie.

Op onze website vind u een sfeerimpressie van onze winkel en in onze webshop koopt u rechtstreeks de kwaliteitsverven van Annie Sloan en Painting The Past. Meestal vandaag besteld en morgen thuis.

Voor advies en een indruk van onze voortdurend wisselende collectie woonaccessoires kunt u het beste langskomen in onze woonwinkel in het mooie stadje Delden, vlakbij Enschede en Hengelo. Onder het genot van een bakje koffie kunt u onze winkel beleven en rustig een kijkje nemen in onze ruime woonwinkel. Graag adviseren wij u  bij het maken van uw keuzes.

geWOON el woonwinkel, Langestraat 49b, Delden