Impressie

Contact
geWOON el biedt een breed assortiment aan meubelen en woonaccessoires, raamdecoratie, verf en natuurlijk interieuradvies. je kan  bij ons alles op het gebied van interieur en inrichting vinden. Wij voorzien in interieur en stylingadviezen, maar komen ook aan huis voor tapijt, vloer of raambekleding.
 
Verder vindt je bij ons woonaccessoires met een Scandinavische touch. Wij houden de rust en sereniteit ervan en laten u dat graag voelen.
 
Wij voorzien je voor een interieuradvies, kleuradvies of een stylingadvies. Kosten vanaf € 85,00 Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 
Bij ons heeft u een ruime keuze in meubelen, verf en verlichting en helpen wij u graag met uw vraagstukken omtrent je interieur. Niets is teveel en we gaan een mooie zoektocht niet uit de weg.

Op onze website vind u een sfeerimpressie van onze winkel en in onze webshop koopt u rechtstreeks de kwaliteitsverven van Annie Sloan en Painting The Past. Meestal vandaag besteld en morgen thuis.

Voor advies en een indruk van onze voortdurend wisselende collectie woonaccessoires kunt u het beste langskomen in onze woonwinkel in het mooie stadje Delden, vlakbij Enschede en Hengelo. Onder het genot van een bakje koffie kunt u onze winkel beleven en rustig een kijkje nemen in onze ruime woonwinkel.
Graag adviseren wij u bij het maken van uw keuzes.

geWOON el woonwinkel, Langestraat 49b, Delden